Norges største og første leverandør av LED-neonskilt. Vi sender alle skiltene våre fra Oslo! (GRATIS FRAKT + INGEN TOLL)

Salgsbetingelser

Her finner du informasjon om hvilke vilkår som gjelder når du handler hos oss. Om du ikke får en automatisk bekreftelse på din bestilling via mail, må du umiddelbart kontakte kundeservice.

PARTENE

Selger: Naughty Neon AS
Bedriftsnavn: Naughty Neon AS
Adresse: Skoglundsletta 25, 2817 Gjøvik
TLF: 92658484
Epost: post@naughtyneon.no

Betegnes i det følgende som selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.


LEVERINGSTID

Leveringstiden er 2-3 uker etter bestilling. Vil du ha mer nøyaktig beskjed er det bare å sende en e-post til post@naughtyneon.no

Du vil få beskjed med e-post når ordren er iverksatt.


FRAKT OG GEBYRER

Systemet beregner din frakt. Ved ordre over 2000,- sendes dine varer fraktfritt. Eventuelt kan ekstra gebyr forekomme om du velger en annen betalingsmåte enn kortbetaling eller direktebetaling. For øvrig tilkommer ingen andre gebyrer.

Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

Avhengig av produktenes art og forsinkelsens lengde kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.


BETALING

Betaling skjer ved den valgte betalingsform i kassa. Betalingsmåten levert av Klarna/Vipps og tilbyr kortbetaling og faktura/delbetaling. Trekk av kort gjøres når varen er sendt.


BETALINGSALTERNATIV

Betaling skjer på følgende måter:

Valuta i NOK

Priser vises med MVA inkludert.

Kredittkort (VISA/MASTERCARD)

Faktura med 14 dagers betalingsfrist

Delbetaling

Kortopplysninger lagres ikke, og all kortinformasjon blir behandlet via SSL-kryptering.

Vilkår ved fakturakjøp

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Vår PSP (payment service provider)  håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos vår PSP.

Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.


PAKKER SOM IKKE BLIR HENTET

Pakker som ikke hentes innen 2 uker sendes automatisk tilbake. Det vil si at du må betale returfrakt pluss et behandlingsgebyr på 200kr for pakker som ikke er blitt hentet.


ANGRERETT OG RETURFRAKT

Angreretten frafaller ved spesiallaget bestilling:

Det vises til angrerettloven §22; Unntak fra angreretten

e)

levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner,eller som har fått et tydelig personlig preg

Retur av mottatt produkt er kun mulig om produktet differensierer betraktelig fra original bestilling og hvor feilen tydelig ligger hos selger. Ved dette tilfellet dekker Naughty Neon AS nytt produkt inkludert frakt til kjøper.

REKLAMASJON

Hvis du mottar en defekt eller feilsendt vare, vennligst kontakt vår kundeservice så snart som mulig, men ikke senere enn 14 dager hvis varen er skadet ved levering. Selvfølgelig står vi for fraktkostnaden ved feilsending og reklamasjon.

Dersom det foreligger en mangel ved tingen, må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget eller burde ha oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Denne fristen for å reklamere kan aldri være kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen.

Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år. Dette gjelder ikke så langt selgeren ved garanti eller annen avtale har påtatt seg ansvar for mangler i lengre tid. Fristene etter første og annet punktum gjelder heller ikke dersom det foreligger en mangel etter § 15 annet ledd bokstav g.

Reklamasjon kan i stedet fremsettes overfor den som etter avtale med selgeren har påtatt seg å avhjelpe mangler.

Hvis forbrukeren ikke reklamerer i tide, tapes retten til å gjøre mangelen gjeldende. Dette gjelder ikke dersom selgeren har opptrådt grovt uaktsomt eller for øvrig i strid med redelighet og god tro. Retten til å gjøre mangelen gjeldende kan også tapes etter foreldelseslovens regler om foreldelse.

Når vi har godkjent reklamasjonen, hender ett av følgende:

  1. Hvis det er mulig å reparere varen reparerer vi varen for deg, evt. avtales annen løsning hvis det er en hastesak.
  2. Du får en ny identisk vare.
  3. Du får tilbake pengene du har betalt for varen.


LOVER OG TVISTER

Kjøp gjennom Naughty Neon AS blir i første rekke styrt av Angrerettloven og Forbrukerkjøpsloven. Mer informasjon om dine rettigheter og plikter som forbruker finner du hos Forbrukerrådet.


PERSONOPPLYSNINGER

I henhold til Personopplysningsloven må vi be deg samtykke til at vi behandler opplysninger om deg. Alle personopplysninger du gir oss eller som vi får greie på, vil bli behandlet av Naughty Neon AS i egenskap av personopplysningsansvarlig.

Personopplysningene du gir oss kan eventuelt bli brukt for å sikre leveransene til deg, ved kredittprøving, og for å kunne gi deg tilbud og opplysninger om vårt sortiment. Opplysningene du gir oss er kun tilgjengelige for Naughty Neon AS og våre nærstående selskap. Du har rett til å ta del av opplysningene som er registrert om deg. Du har alltid rett til å forlange at Naughty Neon AS skal fjerne eller korrigere opplysningene som finnes om deg. Ved å godkjenne Naughty Neon AS sine kjøpevilkår, samtykker du i ovenstående.


MINDREÅRIGE

Om du er mindreårig (yngre enn 18 år) så må du ha dine foresattes godkjenning for at du kan få bestille hos oss.


TRYKKFEIL

Vi reserverer oss for trykkfeil og feilprissettinger på siden og forbeholder oss retten til å avvise ordre.

La oss lyse opp hverdagen din også!